PETICA ZA JASTUČIĆ

miracle_cushion_lancome_2

Ako je tečni puder vaš omiljeni mejkap proizvod, a pritom imate normalan do kombinovani tip kože, ‘Lancome Miracle Cushion Foundation’ ćete obožavati, jer je napravljen po najnovijoj ‘cushion’ tehnologiji, osmišljenoj da unapredi ritual lepote

lanc-ome-gco-miracle-cushion-packshot-inter-colour-range_resized

Proizvod samo spolja izgleda kao većina kompaktnih pudera: u okruglu kutijicu sa ogledalcem, ugrađenim u unutrašnju stranu poklopca, smešteni su aplikator i, umesto presovane pigmentne mase, iznenađenje – sunđerasti jastučić natopljen tečnim puderom (kada ga pritisnete prstom, na njemu ostaje svilenkast trag). Ako ste “zagrejani” za ovu beauty stvarčicu, značiće vam informacija da sunđer ima 800.000 rupica, što garantuje dužinu njegovog trajanja. Tražite li još jedan razlog zbog kojeg ćete se odlučiti za kupovinu, evo ga: stručnjaci iz “Lancomea” dizajnirali su ga kao “refill” proizvod – sunđerasti jastučić se po potrebi može zameniti. A ako i kada to budete činili, odradite to pincetom.

Što se tiče formule pudera, ona obezbeđuje svež i blistav izgled lica a pogoduje najpre normalnom do kombinovanom tipu kože, ima izvanrednu prekrivnu moć i može da se kombinuje sa prajmerom i korektorom prilikom teniranja.

lancome-miracle-cushion-liquid-cushion-compact

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s